Mijn Softwarepakket.nl

da_absoluteImg

Efficiënter werken met automation

Nooit meer deadlines missen, persoonlijk klantcontact én altijd up-to-date blijven? Het is allemaal mogelijk met automation:  

mijn automatisering

De onderdelen binnen de module automation:

Onderdelen & oplossingen

Gebruiksvriendelijke workflow designer

Maak workflows snel en gemakkelijk naar eigen behoeften met onze Workflow Designer. Met als doel automation makkelijk en beschikbaar voor iedereen te maken, leveren wij een omgeving die geen technische kennis vereist. Drag en drop je gewenste onderdeel naar de omgeving en maak er met real-time updates meteen gebruik van!

Makkelijke drag-and-drop omgeving

De workflow designer gebruikt een intuïtieve drag-and-drop interface, waardoor iedereen gemakkelijk eigen workflows kan ontwerpen en aanpassen.

Aanpassingen zonder ingewikkelde code

Gebruikers kunnen zonder enige programmeerkennis workflows aanpassen omdat er geen kennis van code nodig is, wat de toegankelijkheid en gebruiksgemak verhoogt.

Real-time workflow updates

Onze tool biedt real-time updates, waardoor wijzigingen onmiddellijk worden toegepast en zichtbaar zijn voor alle betrokken partijen.

Automatische statusupdates en notificaties

Met onze efficiënte statusupdates en notificaties blijven collega’s en klanten naadloos op de hoogte van projectontwikkelingen. Voorkom onnodig wachten op een collega in dat ene project, en versterk klantrelaties met gepersonaliseerde updates. Te veel notificaties is ook vervelend, dus je kan precies instellen waarvan je wel en niet meldingen wil ontvangen. Zo mis je nooit de belangrijke notificaties!

Direct updates voor efficiënte communicatie

Onze automatiseringstool stuurt onmiddellijke statusupdates en notificaties naar relevante partijen, wat de mogelijkheid biedt dat iedereen op de hoogte is en actie kan ondernemen wanneer nodig.

Gepersonaliseerde notificaties

Gebruikers kunnen hun notificatievoorkeuren aanpassen om alleen de meest relevante updates te ontvangen, waardoor de aandacht wordt gericht op wat echt belangrijk is.

Automatisering van klantcommunicatie

Automatiseer klantcommunicatie met gepersonaliseerde updates over de voortgang van diensten of bestellingen, versterkend de klantrelatie en tevredenheid.

Automatisering van werkstromen

Door bedrijfsprocessen te automatiseren maakt onze tool het mogelijk om tijd te besparen, fouten te verminderen en de algehele productiviteit te verhogen. Door verschillende werkstromen te integreren en automatiseren zorgen we voor een soepele operationele flow in één platform. Deze werkstromen zijn gemakkelijk aan te passen om zo ten alle tijden aan de behoeften van jouw bedrijf te voldoen en zodat je snel kan schakelen als dit nodig is. 

Stroomlijning van bedrijfsprocessen

Onze automatiseringstool stroomlijnt bedrijfsprocessen door taken te automatiseren, van inkoop tot klantbeleving, waardoor je efficiëntie en nauwkeurigheid verhoogt. 

Naadloze integratie van werkzaamheden

Automatiseer en integreer verschillende werkstromen binnen één platform voor een uniforme en soepele operationele flow.

Flexibele workflow aanpassingen

Onze tool biedt de flexibiliteit om werkstromen gemakkelijk aan te passen, waardoor bedrijven snel kunnen reageren op veranderende omstandigheden en kansen.

Klantgerichte automation

Verhoog je klanttevredenheid met de automation tool van Mijn SoftwarePakket. Met onze tool kun je klantcommunicatie personaliseren, zodat de klant zich gezien en gehoord voelt. Automatische processen voor follow-ups en feedback zorgen ervoor dat je minder tijd kwijt bent aan handmatig beheer, terwijl order en service processen van deze klanten ook automatisch geregeld worden. Verhoog je efficiëntie zonder in te leveren op persoonlijke klantcommunicatie!

Gepersonaliseerde klantinteracties

Onze automatiseringstool maakt het mogelijk om gepersonaliseerde communicatie en interacties met klanten te creëren, wat de relatie en tevredenheid versterkt. 

Automatische follow-up en feedback verzoeken

Automatiseer follow-up berichten en feedbackverzoeken na elke transactie of interactie, wat helpt om waardevolle inzichten te verzamelen en de dienstverlening te verbeteren.

Efficiënte order- en serviceprocessen

Optimaliseer en automatiseer orderverwerking en servicelevering voor een snellere, foutloze ervaring die klanttevredenheid verhoogt.

Slimme planning en resourceallocatie

Onze tool optimaliseert inzet van personeel en middelen, gebaseerd op beschikbaarheid, vaardigheden, en projectvereisten, waardoor de productiviteit verhoogd wordt. Een verandering in het project of de planning is geen probleem, dit wordt meteen aangepast in onze software. Met slimme planning en resourceallocatie zorg je ervoor dat de planning altijd kloppend is, en je dus vol vertrouwen je deadlines haalt.

Geoptimaliseerde inzet van middelen

Onze tool gebruikt slimme algoritmen om de inzet van personeel en middelen te optimaliseren, gebaseerd op beschikbaarheid, vaardigheden, en projectvereisten, waardoor je de productiviteit en werktevredenheid verhoogt. 

Aan te passen aan veranderende behoeften

Automatiseer en pas planning en resourceallocatie dynamisch aan als reactie op veranderende omstandigheden. Dit zorgt ervoor dat projecten op schema blijven en middelen efficiënt worden gebruikt.

Verbeterde deadline naleving

Zorg voor een soepele projectuitvoering en strikte deadlinenaleving door automatisering, data-gedreven planning en geoptimaliseerde inzet van middelen.

Heb je vragen over onze software of wil je meer uitleg over onze functionaliteiten? Vraag vrijblijvend een gratis demo aan.

Mijn Softwarepakket is makkelijk in gebruik

Dat maakt ons bijzonder

Korte lijntjes, snelle service

Wij vinden persoonlijke contact belangrijk, en dus kun je ons altijd persoonlijk opbellen.

Geheel ontzorgd

Onze bewezen software zorgt ervoor dat er geen ontwikkelingsproblemen zullen voorkomen.

Efficiënter werken

Samen kijken we hoe technologie jouw analoge problemen kan oplossen

Waarom kiezen voor

mijn softwarepakket?

Wij snappen dat elk bedrijf andere behoeften heeft. Daarom maken wij standaardsoftware op maat, zodat je het vertrouwen krijgt van de bewezen software terwijl je ze in kan stellen op hoe jij te werk gaat.

veelgestelde vragen kopie klein

mijn veelgestelde vragen over automatisering

Welke unieke automatiseringsfuncties bieden jullie software die onze huidige oplossing mist?

Onze software biedt verschillende automatiseringsfuncties die je huidige software wellicht niet heeft, zoals de optie om gemakkelijk berichten te personaliseren naar klanten,  maar ook het stroomlijnen van bedrijfsprocessen door handmatige taken te automatiseren, zoals bijvoorbeeld het maken van formulieren of offertes. Wat precies de verschillen zijn, ligt aan het systeem dat jullie nu gebruiken. Geef ons een belletje als je hiernaar benieuwd bent!

Bieden jullie ondersteuning en training om het meeste uit de software te halen?

Wij zorgen altijd voor een persoonlijk onboardingsproces. Wij bieden uitgebreide ondersteuning en op maat gemaakte trainingsprogramma’s om ervoor te zorgen dat jouw team het maximale uit onze applicatie haalt.

Hoe kan automatiseringssoftware onze dagelijkse bedrijfsvoering verbeteren?

Ontdek de directe voordelen van het implementeren van automatisering in termen van efficiëntie, kostenbesparing, en foutreductie.

Wat zijn de kosten van het implementeren en onderhouden van automatiseringssoftware?

Onze prijsmodellen zijn flexibel en ontworpen om te voldoen aan de behoeften van verschillende bedrijfsgroottes en budgetten, met de optie voor aanpassingen op basis van je specifieke vereisten.