Mijn Softwarepakket.nl

Geen probleem met onze software oplossingen

Of je nu op zoek bent naar een betere klantrelatie, efficiëntere inkoopprocessen, geavanceerde planning en logistiek, nauwkeurige calculaties, gestroomlijnd HR-beheer of andere essentiële bedrijfsfuncties, wij hebben een gepersonaliseerde oplossing die aan jouw behoeften voldoet.

Koeltechniek1

mijn functionaliteiten voor elke oplossing

20+

Meer functies

Alle software oplossingen voor jouw bedrijf:

CRM

Bouw en onderhoud sterke klantrelaties met ons gebruiksvriendelijke Customer Relationship Management systeem

Optimaliseer de workflow met geavanceerde planning tools die zorgen voor een gestroomlijnde planning en agenda

HR

Versterk je personeelsstrategie en beheer je personeelsbeheer met onze HR software

Verbeter je inkoopproces met onze intelligente productbeheertools en real-time voorraadoverzichten

Efficiëntere calculaties met onze geavanceerde en geautomatiseerde calculatiesoftware

Software voor monteurs en hun managers voor efficiëntie op kantoor én bij de klant thuis

Neem de leiding over je bedrijfsvoering met onze complete managementoplossing

“Sinds we de software gebruiken binnen ons bedrijf hebben we veel meer rust”

Altijd een passende software bij jouw bedrijf

Bij Mijn Softwarepakket bieden we verschillende software oplossingen aan omdat elke bedrijf andere behoeften heeft. Waar het ene bedrijf tegen problemen binnen projectmanagement aanloopt, heeft een ander bedrijf meer behoefte aan een oplossing voor hun calculatieproblemen. 

Daarom bieden we software oplossingen aan in de breedste zin van het woord; van planning tot montage, van inkoop tot calculaties. Met onze overzichtelijke dashboards behoud je altijd het overzicht.

Het mooie aan de software van Mijn Softwarepakket is dat het volledig op maat gemaakt kan worden voor jouw bedrijf. Wij snappen dat je geen ingewikkelde software wilt aankopen waarmee je jouw bedrijfsprocessen, die al jaren hetzelfde zijn, moet veranderen. Een software die zich juist aanpast op hoe het er binnen jouw bedrijf aan toe gaat. Zo kun je niet alleen eenvoudig de software in je bedrijf implementeren, maar ook problemen oplossen met de software die niet mogelijk waren met analoge bedrijfsprocessen. Zo past de software niet alleen bij je bedrijf, maar verbetert het je bedrijf!

Heb je vragen over onze software of wil je meer uitleg over onze functionaliteiten? Vraag vrijblijvend een gratis demo aan.

standing-and-holding-notepad-plumber-in-blue-unif-2023-11-27-05-34-10-utc kopie

Waarom kiezen voor

mijn softwarepakket?

Wij snappen dat elk bedrijf andere behoeften heeft. Daarom maken wij standaardsoftware op maat, zodat je het vertrouwen krijgt van de bewezen software terwijl je ze in kan stellen op hoe jij te werk gaat.

veelgestelde vragen kopie klein

mijn veelgestelde vragen

Hoe integreren jullie software met andere tools die we al gebruiken?

Onze software is ontworpen met flexibele integratiemogelijkheden, waardoor het eenvoudig is om te koppelen met een breed scala aan tools en platforms die jouw bedrijf al gebruikt. Dit zorgt voor een naadloze workflow en verhoogt de efficiëntie van je projectbeheer.

Kan de software schalen naarmate ons bedrijf groeit?

Ja, onze software is schaalbaar en kan aangepast worden aan de groei van het bedrijf. We bieden verschillende pakketten en aanpassingsmogelijkheden die meegroeien met jullie behoeften.

Hoe zit het met de beveiliging van onze gegevens?

Veiligheid is onze topprioriteit. Onze software gebruikt de nieuwste beveiligingstechnologieën en -protocollen om jullie gegevens te beschermen en te voldoen aan de industrienormen.

Is er de mogelijkheid voor aanpassingen specifiek voor onze bedrijfsprocessen?

Ja, onze software biedt uitgebreide aanpassingsmogelijkheden om aan jullie specifieke bedrijfsprocessen en behoeften te voldoen, waardoor je een op maat gemaakte oplossing krijgt die werkt zoals jij dat wilt.

Kunnen we de software eerst uitproberen voordat we een beslissing nemen?

Ja, wij bieden een gratis proefperiode aan, zodat je de software kunt testen en zien hoe het binnen jouw bedrijf werkt voordat je een financiële verplichting aangaat.