Mijn Softwarepakket.nl

da_absoluteImg

Krachtige tool voor sterkere relaties dan ooit

Effectief contact, zonder de persoonlijke touch te verliezen. Dat maken wij bij Mijn SoftwarePakket mogelijk! 

mijn relaties

De onderdelen binnen de module relaties:

Onderdelen & oplossingen

Het bijhouden van goed contact met je klanten was nog nooit zo eenvoudig. Met onze geavanceerde oplossing bieden we een scala aan functies die je helpen om efficiënter te communiceren, klantgegevens te beheren en diepgaande analyses uit te voeren voor een beter begrip van je klantenbestand.

Geïntegreerd locatieoverzicht

Altijd inzicht in waar je klanten zich bevinden, zodat je hier gebruik van kan maken bij routeplanning, logistiek en marketing.

Centraal communicatiecentrum

Met één centraal communicatiecentrum heb je altijd overzicht in alle communicatiekanalen en kun je met je team samenwerken voor goede klantinteracties.

Toegangsbeheer

Door gepersonaliseerde toegangsrechten te combineren met uitgebreide beveiligings- en monitoringfuncties, garanderen we dat de juiste mensen de juiste toegang hebben tot gevoelige informatie.

Integratie van klantportaal

Met een platform voor zelfservice of gewoon inzicht in je persoonlijke account kunnen klanten sneller en veiliger communiceren met jouw bedrijf.

Uitgebreide klantanalyses

Verbeter je klantenstrategieën met onze uitgebreide klantenanalyse, die je voorziet van diepgaande inzichten in het gedrag en de voorkeuren van jouw klanten.

Ontdek het gemak van onze facturatiesoftware: geautomatiseerde factuurcreatie, eenvoudige betaalopties, diepgaande analyses en naadloze integratie met boekhoudpakketten. Bespaar tijd, minimaliseer fouten en versnel betalingen.

Geïntegreerd leveranciers overzicht

Door alle essentiële leveranciersinformatie te centraliseren in één toegankelijke omgeving, biedt ons platform een gestroomlijnde benadering voor het beheren van uw zakelijke relaties

Automatische bestelprocessen

Dit systeem zorgt voor een soepele inkoopcyclus, vermindert handmatige invoerfouten en optimaliseert uw voorraadniveaus door automatisch bestellingen aan te passen aan de actuele vraag.

Communicatie en contactbeheer

Met directe toegang tot leveranciersgegevens en een complete historiek van eerdere communicatie, maakt ons systeem het gemakkelijker dan ooit om snel en effectief te reageren.

Prestatiebeoordeling van leveranciers

Dit platform biedt de tools die je nodig hebt om leveranciers objectief te beoordelen, gebaseerd op data-gedreven inzichten.

Integratie met voorraadbeheer

Door voorraadbeheer en bestelprocessen naadloos te integreren, bieden we een oplossing die niet alleen jouw voorraadniveaus optimaliseert, maar ook zorgt voor een efficiëntere bestelcyclus.

Met een klantportaal kun je je klanten een nog betere service bieden door ze de mogelijkheid te geven om hun gepersonaliseerde informatie op elk moment van de dag te kunnen bekijken. Zo til je je klantenservice naar een nóg hoger niveau.

De beste service en klantervaring

Door klanten de mogelijkheid te bieden om eenvoudig verzoeken in te dienen en real-time updates te ontvangen, verhoogt ons systeem de service ervaring en klanttevredenheid.

Offertebeheer

Door klanten in staat te stellen offertes gemakkelijk te bekijken, te accepteren en digitaal te ondertekenen, versnelt onze software het goedkeuringsproces aanzienlijk, waardoor jij én de klant snelle reacties krijgen.

Facturatie en betalingen inzichtelijk

Door directe online betalingen te faciliteren en een inzichtelijke factuurgeschiedenis te bieden, hebben klanten de mogelijkheid hun eigen financiële overzicht te bewaren.

Handleidingen bij de hand

Onze oplossing zorgt ervoor dat klanten moeiteloos essentiële productdetails, handleidingen en gebruikersgidsen kunnen vinden en downloaden, wanneer ze deze nodig hebben. Zo verminder je ook meteen de druk op je klantenservice.

Heb je vragen over onze software of wil je meer uitleg over onze functionaliteiten? Vraag vrijblijvend een gratis demo aan.

Mijn Softwarepakket is makkelijk in gebruik

Dat maakt ons bijzonder

Korte lijntjes, snelle service

Wij vinden persoonlijke contact belangrijk, en dus kun je ons altijd persoonlijk opbellen.

Geheel ontzorgd

Onze bewezen software zorgt ervoor dat er geen ontwikkelingsproblemen zullen voorkomen.

Efficiënter werken

Samen kijken we hoe technologie jouw analoge problemen kan oplossen

Waarom kiezen voor

mijn softwarepakket?

Wij snappen dat elk bedrijf andere behoeften heeft. Daarom maken wij standaardsoftware op maat, zodat je het vertrouwen krijgt van de bewezen software terwijl je ze in kan stellen op hoe jij te werk gaat.

veelgestelde vragen kopie klein

mijn veelgestelde vragen over relatiebeheer

Hoe zit het met de beveiliging van onze gegevens?

Veiligheid is onze topprioriteit. Onze software gebruikt de nieuwste beveiligingstechnologieën en -protocollen om jullie gegevens te beschermen en te voldoen aan de industrienormen.

Is er de mogelijkheid voor aanpassingen specifiek voor onze bedrijfsprocessen?

Ja, onze software biedt uitgebreide aanpassingsmogelijkheden om aan jullie specifieke bedrijfsprocessen en behoeften te voldoen, waardoor je een op maat gemaakte oplossing krijgt die werkt zoals jij dat wilt.

Wat zijn de kosten van in- en verkoop software?

De kosten variëren afhankelijk van het gekozen pakket en het aantal gebruikers. Wij bieden flexibele prijsmodellen om aan verschillende budgetten en bedrijfsgroottes te voldoen.

Wat zijn de voordelen van het digitaliseren van ons relatiebeheer?

Digitalisering biedt gecentraliseerde toegang tot relatiegegevens, verbetert
communicatie-efficiëntie, en biedt inzichten via analyse. Daarnaast
zorgt het vaak voor een verhoogde klanttevredenheid, en kun je de relaties met
je leveranciers verbeteren.

Hoe zorgen we voor een naadloze samenwerking binnen ons team bij het beheren van relaties?

Door universele toegang en role-based toegangscontroles te bieden, faciliteert onze software efficiënte teamcoördinatie en samenwerking.Er kan dus ingesteld worden welke medewerker toegang heeft tot bepaalde functies, zodat privacy altijd gewaarborgd kan worden. Met onze geïntegreerde communicatiemogelijkheden kun je gemakkelijk online met elkaar samenwerke