Mijn Softwarepakket.nl

Altijd precies weten wat je moet inkopen

Verbeter je inkoopproces met onze inkoopsoftware

analyzing-financial-chart-2023-11-27-05-08-29-utc kopie

Mijn functionaliteiten van inkoop

verkoop

Dashboards

Contact met je leveranciers

Zonder leveranciers ook geen inkoop, en dus is goed contact cruciaal. Onze inkoopsoftware helpt je met het beheren van deze relaties door het centraal opslaan van alle informatie over leveranciers en andere contacten. Zo kun je snel bij de informatie die je nodig hebt, zoals bijvoorbeeld leverancierscontracten.
Door het digitaliseren van deze informatie samen met het integreren van geavanceerde communicatietools, maken wij de samenwerking met je leveranciers makkelijker. Het systeem ondersteunt ook leveranciersbeoordeling en -selectie, zodat je bedrijf de beste partners kiest op basis van prestatie, betrouwbaarheid en prijs.

Product- en voorraadbeheer

Onze inkoopsoftware biedt uitgebreide mogelijkheden voor het beheer van productcatalogi, het bijhouden van voorraadniveaus en het automatiseren van bestelprocessen. Dit zorgt voor een naadloze synchronisatie tussen inkoopactiviteiten en voorraadbeheer, waardoor overtollige voorraad of tekorten worden voorkomen. Zo weet je altijd precies wat je moet inkopen, dat is wel zo handig.
Daarnaast maakt de software het gemakkelijk om contracten te beheren die gekoppeld zijn aan specifieke producten of leveranciers, met functionaliteiten voor het volgen van contractvervaldata, vernieuwingen en naleving. Je hebt alle informatie die je nodig hebt voor je inkoop dus op één plek. Hiermee kun je efficiënte keuzes maken, kosten besparen en risico’s verminderen.

“We hebben nu altijd onze producten op voorraad voor onze klanten”

Dashboards en koppelingen

Onze inkoopsoftware bestaat uit dashboards die een 360-graden overzicht bieden van alle inkoopactiviteiten. Deze dashboards tonen real-time gegevens over leveranciersprestaties, voorraadniveaus, lopende bestellingen en contract statussen, waardoor je snel geïnformeerde beslissingen kunt nemen.
Met de mogelijkheid om onze software te integreren met andere bedrijfssystemen weet je zeker dat je alle informatie hebt. Denk bijvoorbeeld aan financiële software of ERP-systemen. Door handmatige processen te automatiseren stroomlijn je inkoopprocessen, waardoor de efficiëntie hiervan toeneemt.

Heb je vragen over onze software of wil je meer uitleg over onze functionaliteiten? Vraag vrijblijvend een gratis demo aan.

standing-and-holding-notepad-plumber-in-blue-unif-2023-11-27-05-34-10-utc kopie

Waarom kiezen voor

mijn softwarepakket?

Wij snappen dat elk bedrijf andere behoeften heeft. Daarom maken wij standaardsoftware op maat, zodat je het vertrouwen krijgt van de bewezen software terwijl je ze in kan stellen op hoe jij te werk gaat.

veelgestelde vragen kopie klein

Mijn veelgestelde vragen over inkoop

Is het mogelijk om automatische bestellingen te plaatsen op basis van onze huidige voorraadniveaus?
Ja, onze inkoopsoftware biedt intelligente productbeheertools die automatisch bestellingen kunnen triggeren op basis van vooraf ingestelde voorraadniveaus, waardoor overstock of tekorten worden voorkomen.
Kunnen we contractvernieuwingen automatiseren om compliance te waarborgen?
Absoluut, het systeem bevat functionaliteiten voor het volgen van contractvervaldata en kan automatische herinneringen versturen voor contractvernieuwingen.
Hoe krijgen we inzicht in de prestaties van onze leveranciers?
Gebruik de inkoopdashboards om real-time gegevens over leveranciersprestaties te bekijken, waaronder leveringstijden, kwaliteit van producten, en naleving van contractvoorwaarden. Zo heb je een overzicht van de door jou gekozen prestaties van je leveranciers.
Wat zijn de voordelen van het digitaliseren van onze inkoopcontracten?
Digitalisering van inkoopcontracten biedt betere toegankelijkheid, vereenvoudigt het beheer van contractvernieuwingen en compliance, en maakt het eenvoudiger om leveranciersprestaties te beoordelen. Je hoeft niet langer te zoeken in je archiefkast naar dat ene contract, maar met een handige zoekfunctie heb je binnen een paar seconden het contract waar je naar op zoek bent.
Is het eenvoudig om over te stappen op inkoopsoftware?
Onze inkoopsoftware is ontworpen voor gebruiksgemak en kan eenvoudig worden geïmplementeerd en geïntegreerd met bestaande bedrijfsprocessen. Wij bieden ook altijd persoonlijke ondersteuning en onboarding op locatie aan.