Mijn Softwarepakket.nl

da_absoluteImg

Stroomlijn je projectbeheer

Projecten beheren was nog nooit zo makkelijk

mijn projectbeheer

De onderdelen binnen de module projectbeheer:

Onderdelen & oplossingen

Planbord voor taakplanning

Optimaliseer jouw taakplanning en resourcebeheer met ons geavanceerde planbord. Met visuele voortgangsindicatoren en een intuïtieve interface biedt ons planbord een helder overzicht van jouw taken, statussen en deadlines, terwijl het tegelijkertijd de inzet van teamleden optimaliseert. Zorg voor gestroomlijnde communicatie en samenwerking binnen jouw team, en houd jouw projecten op schema met onze efficiënte planningstool.

Real-time inzichten

Met onze planbord oplossingen worden wijzigingen in de planning onmiddellijk overal doorgevoerd, waardoor zowel de binnen- als buitendienst ten alle tijden up-to-date zijn.

Flexibiliteit

We begrijpen dat elke organisatie uniek is, en daarom bieden we een oplossing die zich niet beperkt tot standaardconfiguraties. Met een gebruiksvriendelijk ontwerp is ons planbord makkelijk te integreren in jouw bedrijf.

Zoeken, filteren en weergaves

Of je nu snel een specifieke afspraak moet vinden of je agenda wilt optimaliseren, onze geavanceerde zoek- en filteropties stelt je in staat om binnen enkele seconden precies te vinden wat je nodig hebt.

Capaciteitsplanning

Zorg met real-time inzichten in de capaciteiten dat je geen dubbele boekingen meer maakt, en je altijd precies weet hoeveel ruimte je in je personeel en materiaal hebt.

Flexibele formulieren en bijlagen

Met de flexibele mogelijkheden van de formulieren en bijlage binnen onze planborden kunnen deze makkelijk worden aangepast aan de behoeften van de benodigde.

Projecten

Haal het beste uit jouw projectmanagement zonder veel tijd kwijt te zijn. Met onze digitale oplossingen beheer je al je projecten effectief en eenvoudig. Zo kun je meer tijd besteden aan het aansturen, begeleiden en feedbacken van je medewerkers. Met aanpasbare functies passen we de technologie aan jouw bedrijfsprocessen aan, zodat deze perfect integreren in jouw bedrijfscultuur en werkwijze.

Samenwerking en communicatie

Met alle betrokkenen op één communicatieplatform zodat gesprekken nooit meer langs elkaar heen lopen. Deel bestanden, bijlagen, feedback en geef goedkeuring aan taken en activiteiten binnen het project.

Kanbanbord voor projectoverzicht

Ons Kanbanbord biedt een visueel overzicht van alle lopende, geplande en voltooide taken, waardoor teams de voortgang in real-time kunnen volgen en beheren.

Projectbewaking en -analyse

Snel inzicht in waardevolle inzichten in de voortgang en prestaties van jouw projecten in real-time, waardoor je sneller en met meer vertrouwen beslissingen kunt nemen.

Meerwerkregistratie en -beheer

Door het automatiseren van meerwerk, van registratie tot facturatie, integreer je soepel meerwerk in jouw projectmanagementproces, terwijl nauwkeurige nacalculaties worden gegarandeerd.

Rapportage en analyses

Met gedetailleerde inzichten en real-time updates heb je altijd inzicht in de voortgang, efficiëntie, resourcegebruik of andere gewenste statistieken van het project.

Contracten

Met de contracten software van Mijn Softwarepakket heb je al je contracten op een rij: je servicecontracten, leveringscontracten en inkoopcontracten. Mis nooit meer een contractvernieuwing en verkrijg inzicht in je contractprestaties met onze geautomatiseerde processen en analysetools. 

 

Automatische reminders

Onze software helpt jouw bedrijf voorop te blijven in contractbeheer door automatische alerts te sturen voorafgaand aan de vernieuwingsdata.

Beheer al je contracten

Onze oplossing maakt het eenvoudig om jouw contracten efficiënt te beheren, van automatisering en stroomlijning van het contractproces tot het bieden van cruciale inzichten in de prestaties van leveranciers of klanten.

Heb je vragen over onze software of wil je meer uitleg over onze functionaliteiten? Vraag vrijblijvend een gratis demo aan.

Mijn Softwarepakket is makkelijk in gebruik

Dat maakt ons bijzonder

Korte lijntjes, snelle service

Wij vinden persoonlijke contact belangrijk, en dus kun je ons altijd persoonlijk opbellen.

Geheel ontzorgd

Onze bewezen software zorgt ervoor dat er geen ontwikkelingsproblemen zullen voorkomen.

Efficiënter werken

Samen kijken we hoe technologie jouw analoge problemen kan oplossen

Waarom kiezen voor

mijn softwarepakket?

Wij snappen dat elk bedrijf andere behoeften heeft. Daarom maken wij standaardsoftware op maat, zodat je het vertrouwen krijgt van de bewezen software terwijl je ze in kan stellen op hoe jij te werk gaat.

veelgestelde vragen kopie klein

mijn veelgestelde vragen over projectbeheer

Hoe zit het met de beveiliging van onze gegevens?

Veiligheid is onze topprioriteit. Onze software gebruikt de nieuwste beveiligingstechnologieën en -protocollen om jullie gegevens te beschermen en te voldoen aan de industrienormen.

Is er de mogelijkheid voor aanpassingen specifiek voor onze bedrijfsprocessen?

Ja, onze software biedt uitgebreide aanpassingsmogelijkheden om aan jullie specifieke bedrijfsprocessen en behoeften te voldoen, waardoor je een op maat gemaakte oplossing krijgt die werkt zoals jij dat wilt.

Kan projectbeheersoftware de projectvoortgang in real-time weergeven?

Jazeker! Waar mogelijk, passen we real-time updates toe, zodat je ten alle tijden op de hoogte bent van de status van jouw project.

Wat zijn de kosten van projectbeheer software?

De kosten variëren afhankelijk van het gekozen pakket en het aantal gebruikers. Wij bieden flexibele prijsmodellen om aan verschillende budgetten en bedrijfsgroottes te voldoen.