Mijn Softwarepakket.nl

Systeemkoppelingen

Koppelingen

Naadloze aansluiting met koppelingen

Koppel je huidige software gemakkelijk met je nieuwe dashboards van Mijn SoftwarePakket. Geen gedoe met langdurige overdragingen van data, maar meteen aan de slag met je nieuwe dashboard.

Grafiek 5

Boekhoudpakketten

Visma eAccounting

Als officiële partner van Visma eAccounting, bevelen wij dit toonaangevende online boekhoud- en facturatieprogramma van harte aan. Visma eAccounting is speciaal ontwikkeld om ondernemers te ondersteunen met hun financiële administratie, door het bieden van eenvoudige, veilige en efficiënte boekhoudoplossingen.

Visma Accountview

AccountView, ontwikkeld door Visma, ondersteunt jouw financiële processen met functies zoals debiteuren- en crediteurenbeheer, bankkoppelingen en uitgebreide rapportagemogelijkheden.

Exact

Je kunt onze software koppelen met het boekhoudprogramma Exact, waardoor je jouw financiële gegevens direct kan uitwisselen tussen de twee systemen. Dit zorgt voor een foutloze gegevensoverdracht en een beter financieel beheer.

AFAS

AFAS Software biedt een uitgebreid boekhoudprogramma dat is ontworpen om de administratieve processen van jouw organisatie te automatiseren en te digitaliseren. Deze integratie tussen onze software en AFAS stelt je in staat om de efficiëntie van jouw boekhouding aanzienlijk te verhogen.

Basecone

Basecone is een software die de factuurverwerking automatiseert en boekhouden makkelijker maakt. Deze integratie met ons softwarepakket versnelt de verwerking van jouw financiële documenten, verlaagt kosten en verbetert de boekhoudkundige nauwkeurigheid.

Twinfield

Twinfield boekhouden biedt de mogelijkheid om met meer dan 300 systemen te koppelen. Met de integratie van Twinfield in de software van MijnSoftwarePakket kun je je boekhouding efficiënt integreren zodat je geen tijd kwijt bent aan het verwijderen van dubbele invoer.

Visma Yuki

Met een sterke focus op automatisering en gebruiksgemak, stelt Yuki gebruikers in staat om hun boekhouding efficiënter en effectiever te beheren. Onze software integreert soepel met Yuki, waardoor het gemakkelijker dan ooit wordt om jouw financiële administratie up-to-date te houden.

Snelstart

Onze software integreert ook met SnelStart, een boekhoudprogramma voor het MKB Nederland. Geniet van de gemakkelijke uitwisseling van gegevens, verminderde handmatige invoer en een naadloos bijgewerkte administratie.

Rompslomp

Rompslomp is een gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma die factureren en online boekhouden gemakkelijker maakt. De integratie van Rompslomp met onze software zorgt ervoor dat jouw gegevens efficiënt en foutloos worden gesynchroniseerd.

Custom koppeling

Staat jouw huidige boekhoudpakket hier niet tussen, of heb je een andere specifieke behoefte? Met de Compleet en Custom pakketten bieden wij de mogelijkheid om nieuwe koppelingen te integreren die niet in deze lijst staan. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om een op maat gemaakte koppeling te realiseren die perfect past bij jouw bedrijf.

Mijn Softwarepakket is makkelijk in gebruik

Dat maakt ons bijzonder

Korte lijntjes, snelle service

Wij vinden persoonlijke contact belangrijk, en dus kun je ons altijd persoonlijk opbellen.

Geheel ontzorgd

Onze bewezen software zorgt ervoor dat er geen ontwikkelingsproblemen zullen voorkomen.

Efficiënter werken

Samen kijken we hoe technologie jouw analoge problemen kan oplossen

Salarisadministratie

Employes

Employes biedt een gebruiksvriendelijke online salarisadministratie die speciaal is ontwikkeld voor het MKB. Met onze integratie van Employes kun je je salaris processen automatiseren, waardoor je meer tijd kan besparen en meer overzicht hebt op je personeel.

AFAS

AFAS Software biedt geavanceerde loonadministratie software die is ontworpen om het verloningsproces te vereenvoudigen en te automatiseren. Door onze koppeling met AFAS Loonadministratie krijg je een helder inzicht in de loonkosten.

Visma Nmbrs

Nmbrs is een HR- en salarisadministratie software die bedrijven ondersteunt met geautomatiseerde processen. Door integratie met onze software profiteer je van gestroomlijnde salarisverwerking, verbeterde HR-functionaliteiten en eenvoudige toegang tot medewerkersgegevens.

Visma Reat

Visma | Raet’s Youforce optimaliseert HR- en salarisprocessen, waardoor bedrijven hun HR-taken efficiënter kunnen beheren. Onze integratie met Youforce stelt gebruikers in staat om HR- en salarisadministratie soepel en effectief te beheren, dankzij de geautomatiseerde systemen en gemakkelijke toegang tot essentiële HR-functies.

Heb je vragen over onze software of wil je meer uitleg over onze functionaliteiten? Vraag vrijblijvend een gratis demo aan.

Overige koppelingen

oulook

Outlook

Onze software biedt een directe koppeling met Microsoft Outlook voor e-mail- en agendabeheer. Deze integratie stelt je in staat om jouw e-mails efficiënt te beheren en agenda-afspraken te synchroniseren tussen Outlook en ons platform.

Google Calendar

Onze software integreert met Google Calendar, waardoor je jouw afspraken en vergaderingen direct vanuit ons platform kunt beheren en synchroniseren. Deze koppeling zorgt ervoor dat dubbele boekingen voorkomen kunnen worden en jouw planning overzichtelijk blijft.