Mijn Softwarepakket.nl

Het beste personeelsbeheer met onze HR software

Versterk je personeelsstrategie

team-of-diverse-businesspeople-having-meeting-in-a-2023-11-27-05-20-17-utc kopie

Mijn functionaliteiten van HR software

Personeelsbeheer en inhuur

Als HR is het belangrijk dat je goed inzicht houdt in je personeel en je tijdelijke inhuur werknemers. Met een HR-software kun je alle belangrijke informatie inzichtelijk in één overzicht vinden. Denk aan het bijhouden van verlofdagen en personeelsdossiers, maar ook aan documentatie van contracten en arbeidswetgeving.
Met HR-software kun je meer dan alleen informatie inzien. Onze software is geïntegreerd met geavanceerde analyse en rapportage mogelijkheden, waardoor je inzicht kan krijgen in trends en patronen binnen het personeelsbestand. Zo kun je inspelen op toekomstige momenten, zoals schoolvakanties of griepepisodes.

Urenregistratie en capaciteitsplanning

Van eenvoudige tijdregistratie tot naadloze integratie met facturatiesystemen en diepgaande analyses: onze software biedt de benodigde tools om de productiviteit te verhogen en projectuitvoering te verbeteren. Met flexibele invoermethoden en op maat gemaakte rapportageopties past onze oplossing zich aan jouw bedrijfsbehoeften aan, waardoor je waardevolle inzichten verkrijgt die bijdragen aan betere bedrijfsresultaten.
Vermijd over- of onderbezetting en reageer flexibel op veranderende projecteisen, terwijl je de efficiëntie en productiviteit van jouw team maximaliseert. Met real-time inzichten en geavanceerde planningstools zorgt onze software ervoor dat je altijd de juiste balans vindt tussen beschikbare middelen en projectbehoeften.

“Onze HR adviseurs hebben met deze software meer tijd voor écht contact met medewerkers”

Arbeidsovereenkomsten en HR-dashboards

Het beheren van arbeidsovereenkomsten is een precies werkt waarbij je wettig te werk moet gaan. Onze HR-software zorgt voor een gestructureerd beheer van alle contracten en documenten, met ingebouwde herinneringen voor vernieuwingen en beoordelingen. Hierdoor voldoe je ten alle tijden aan wettelijke voorschriften, maar zorg je ook voor een duidelijke communicatie met je medewerkers over hun werkvoorwaarden.
Onze HR-dashboards bieden een handig overzicht van alle statistieken en KPI’s. Deze dashboards zijn volledig aanpasbaar aan bedrijfsmatige behoeften, zodat je niet vast zit aan standaard statistieken die niet relevant zijn voor jouw bedrijf.

Heb je vragen over onze software of wil je meer uitleg over onze functionaliteiten? Vraag vrijblijvend een gratis demo aan.

standing-and-holding-notepad-plumber-in-blue-unif-2023-11-27-05-34-10-utc kopie

Waarom kiezen voor

mijn softwarepakket?

Wij snappen dat elk bedrijf andere behoeften heeft. Daarom maken wij standaardsoftware op maat, zodat je het vertrouwen krijgt van de bewezen software terwijl je ze in kan stellen op hoe jij te werk gaat.

veelgestelde vragen kopie klein

Mijn veelgestelde vragen HR

Is het mogelijk om de urenregistratie van werknemers te automatiseren en direct te koppelen aan de salarisadministratie?
Ja, onze HR-software biedt geïntegreerde urenregistratie die automatisch gekoppeld kan worden aan jouw salarisadministratie, wat zorgt voor nauwkeurige en efficiënte loonberekeningen.
Is er een manier om werknemersprestaties en -tevredenheid te monitoren?
Ja, onze HR-dashboards bieden diepgaande inzichten in werknemersprestaties, ziekteverzuimpercentages en tevredenheid. Dit zijn voorbeelden van onderdelen die je toe kan voegen aan je dashboard, en dit kun je aanpassen aan je persoonlijke behoeften.
Is het mogelijk om een volledig overzicht te krijgen van onze HR-data en -processen?
Absoluut, onze HR-dashboards bieden een compleet overzicht van alle HR-gerelateerde data en processen, van werknemersprestaties tot verlof- en verzuimbeheer, waardoor je geïnformeerde beslissingen kunt nemen. Dit is een van de grootste voordelen van onze HR-software.
Hoe kan HR-software bijdragen aan een beter beheer van werknemerscapaciteit?
Met capaciteitsplanning tools kan je de beschikbaarheid en werklast van je team in real-time monitoren, waardoor je overwerk kunt verminderen en de productiviteit kunt verhogen. Met real-time inzichten en geavanceerde planningstools zorgt onze software ervoor dat je altijd de juiste balans vindt tussen beschikbare middelen en projectbehoeften.
Hoe kunnen we het inhuurproces efficiënter maken met onze huidige HR-software?
Onze HR-software stroomlijnt het inhuurproces door het automatiseren van taakverdeling en het eenvoudig beheren van kandidaat gegevens, waardoor je snel en efficiënt de juiste talenten kunt aantrekken. Doormiddel van de mogelijkheid om capaciteiten eenvoudig te beheren, weet je altijd precies wie je wanneer nodig hebt.