Mijn Softwarepakket.nl

Dé softwareoplossing voor monteurs

Maximaliseer efficiëntie met beheersoftware

woman-using-calendar-app-tablet-computer-appointment-task-management kopie
loodgieter

Mijn functionaliteiten van monteurs en montage

2+

Meer functies

Personeelsbeheer en externe inhuur

Een doeltreffend personeelsbeheer is essentieel voor het succes van montageprojecten. Onze montagebeheersoftware biedt bedrijven de mogelijkheid om zowel vast personeel als externe ingehuurde krachten efficiënt te beheren. Met geavanceerde urenregistratietools en capaciteitsplanning kunnen managers de beschikbaarheid van werknemers in real-time bijhouden en zorgen voor een optimale inzet van personeel op projecten.
Of je nu snel teamleden nodig hebt voor piekperioden of specialistische vaardigheden voor specifieke projecten, onze software biedt volledige ondersteuning gedurende het gehele traject. Met geoptimaliseerde contractmanagementprocessen en kostenbeheersing heb je alle tools tot je beschikking om jouw projecten tijdig en binnen budget af te ronden.

Inzichtelijke dashboards voor beheer

Onze montagesoftware is te gebruiken via een overzichtelijk dashboard die een compleet overzicht biedt van alle montageprojecten, monteurs en middelen. Deze dashboards hebben real-time updates over de data, zodat je altijd het actuele overzicht voor je hebt. Zo kun je altijd strategische beslissingen nemen en anderen van de juiste informatie voorzien.
Een van de mogelijkheden voor het dashboard is effectief vloot en materieelbeheer. Onze software biedt aanpasbare mogelijkheden hiervoor, zodat er altijd aan jouw persoonlijke behoeften kan worden voldoen. Denk bijvoorbeeld aan materieelbeheer, onderhoudsschema’s en toewijzing van apparatuur aan specifieke projecten of personen. Zo is jouw materiaal altijd in goede staat en beschikbaar wanneer het nodig is.

“We hoeven minder extern in te huren door effectiever beheer van ons eigen personeel”

Standaard formulieren & werkbonnen

Onze software komt met aanpasbare formulieren waarmee je makkelijk nieuwe formulieren kan aanmaken voor een groot scala aan verschillende doeleinden, bijvoorbeeld voor veiligheidschecks of klanttevredenheidonderzoeken. Zo biedt je een standaard vanuit je bedrijf naar klanten toe, en zorg je voor uniformiteit binnen het bedrijf.
Daarnaast biedt onze software ook de mogelijkheid om automatisch bonnen te genereren op basis van werkcontracten. Zodra een contract wordt afgesloten, worden alle vereiste werkbonnen automatisch gegenereerd, waardoor je minder tijd kwijt bent aan het handmatig verwerken van deze informatie en het opbouwen van deze bonnen. Zo stroomlijn je het werkproces van een monteur, en lopen projecten vlotter.

Heb je vragen over onze software of wil je meer uitleg over onze functionaliteiten? Vraag vrijblijvend een gratis demo aan.

standing-and-holding-notepad-plumber-in-blue-unif-2023-11-27-05-34-10-utc kopie

Waarom kiezen voor

mijn softwarepakket?

Wij snappen dat elk bedrijf andere behoeften heeft. Daarom maken wij standaardsoftware op maat, zodat je het vertrouwen krijgt van de bewezen software terwijl je ze in kan stellen op hoe jij te werk gaat.

veelgestelde vragen kopie klein

Mijn veelgestelde vragen over monteurs en montage

Hoe kunnen onze monteurs efficiënter toegang krijgen tot hun werkbonnen op locatie?
Onze software biedt mobiele toegankelijkheid, zodat monteurs direct via hun mobiele apparaat toegang hebben tot werkbonnen en projectdetails, waardoor ze altijd en overal over de meest actuele informatie beschikken.
Hoe kunnen we de communicatie tussen monteurs en het management verbeteren?
Onze software bevat communicatiefuncties die een soepele en directe uitwisseling van informatie tussen monteurs en het management mogelijk maken, wat bijdraagt aan betere samenwerking en projectuitvoering.
Is de software gemakkelijk te gebruiken voor monteurs die misschien niet technologisch onderlegd zijn?
Onze software is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en biedt een intuïtieve interface en mobiele toegankelijkheid, waardoor het gemakkelijk is voor monteurs van alle technologische niveaus om de software effectief te gebruiken. Daarnaast bieden wij persoonlijke onboarding waarmee we ervoor willen zorgen dat alle monteurs met vertrouwen gebruik maken van de software.
Kunnen we de planning van onze monteurs beter organiseren om overuren te verminderen?
Absoluut, onze planningstools bieden een overzicht van de capaciteit en beschikbaarheid van monteurs, waardoor je de werklast effectief kunt verdelen en overuren kunt voorkomen.
Is het mogelijk om de prestaties van onze monteurs te volgen en te analyseren?
Ja, met onze real-time dashboards kan je de prestaties van monteurs volgen en analyseren, waardoor je inzicht krijgt in productiviteit, kwaliteit van het werk en eventuele verbeterpunten.