Mijn Softwarepakket.nl

da_absoluteImg

Kaarten die meer dan een route plannen

Ontdek hoe onze kaart oplossingen jouw processen optimaliseren:

mijn kaartintegraties

De onderdelen binnen de module kaarten:

Onderdelen & oplossingen

Real-time locatie tracking

Met real-time locatie tracking ben je altijd op de hoogte van de locatie van je middelen en medewerkers. Zo kun je snel inspelen op aanpassingen binnen het bedrijf en klanten snel beantwoorden door bijvoorbeeld de dichtstbijzijnde medewerker erheen te sturen. Door real-time verkeersdata toe te voegen kun je effectieve routes plannen zodat je medewerkers geen tijd kwijt zijn aan files of verkeerswerkzaamheden.

Direct inzicht in werklocaties

Met real-time locatie tracking bieden we directe visualisatie van de locaties van alle medewerkers en middelen, waardoor snelle aanpassingen en besluitvorming mogelijk zijn.

Efficiënte routeplanning

Door real-time verkeersdata te integreren, optimaliseren we routes voor medewerkers, wat resulteert in minder reistijd en lagere kosten.

Snelle reactietijden

Real-time locatie tracking stelt bedrijven in staat om snel te reageren door de dichtstbijzijnde medewerker naar klantlocaties te sturen, wat klanttevredenheid verhoogt.

Geografische data-analyse

Op basis van de data die de software verzamelt, kun je optimalisaties eruit halen. Denk bijvoorbeeld aan inzicht in waar de klant dichtheid hoog is, zodat je op deze doelgroep kan inspelen. Of baken de servicegebieden af zodat je precies weet waar je de focus op moet leggen. Met onze software kun je ook geografische data gebruiken om bijvoorbeeld routes effectiever te maken. Zo zorg je ervoor dat je maximaal gebruik maakt van je tijd en middelen.

Inzicht in marktpotentieel

Geografische data analyse biedt diepgaande inzichten in markttrends en klantdichtheid, waardoor bedrijven hun marketing- en expansiestrategieën kunnen optimaliseren.

Optimalisatie servicegebieden

Door analyse van geografische data kunnen bedrijven hun servicegebieden nauwkeurig definiëren en aanpassen, wat resulteert in betere dekking en klantenservice.

Risicobeheersing en planning

Geografische data analyse helpt bij het identificeren van risico’s en ondersteunt proactieve planning voor natuurrampen, verkeersopstoppingen en andere externe factoren.

Automatisering van werkstromen

Door bedrijfsprocessen te automatiseren maakt onze tool het mogelijk om tijd te besparen, fouten te verminderen en de algehele productiviteit te verhogen. Door verschillende werkstromen te integreren en automatiseren zorgen we voor een soepele operationele flow in één platform. Deze werkstromen zijn gemakkelijk aan te passen om zo ten alle tijden aan de behoeften van jouw bedrijf te voldoen en zodat je snel kan schakelen als dit nodig is. 

Stroomlijning van bedrijfsprocessen

Onze automatiseringstool stroomlijnt bedrijfsprocessen door taken te automatiseren, van inkoop tot klantbeleving, waardoor je efficiëntie en nauwkeurigheid verhoogt. 

Naadloze integratie van werkzaamheden

Automatiseer en integreer verschillende werkstromen binnen één platform voor een uniforme en soepele operationele flow.

Flexibele workflow aanpassingen

Onze tool biedt de flexibiliteit om werkstromen gemakkelijk aan te passen, waardoor bedrijven snel kunnen reageren op veranderende omstandigheden en kansen.

Route optimalisatie

Route optimalisatie software berekent de meest efficiënte paden. Zo bespaar je reistijd en brandstofkosten, maar kun je ook het aantal leveringen of service opdrachten verhogen per dag. Daarnaast verlaag je je CO2-voetafdruk door minder ver te hoeven rijden, aangezien je zo ook minder uitstoot. Zo verbeter je je service en klanttevredenheid met minder tijd en kosten.

Efficiënte reistijden

Route optimalisatie software berekent de meest efficiënte routes voor leveringen of serviceoproepen, wat leidt tot lagere brandstofkosten en verbeterde klanttevredenheid.

Verhoogde leveringen en service

Geavanceerde algoritmen voor route optimalisatie stellen bedrijven in staat om meer opdrachten per dag af te handelen, waardoor de productiviteit stijgt. 

Milieuvriendelijke routes

Door het optimaliseren van routes wordt niet alleen de efficiëntie verhoogd, maar ook de CO2-voetafdruk van de logistieke activiteiten verlaagd.

Asset management

Met asset management heb je altijd inzicht in bedrijfsmiddelen, zodat je hier altijd op kan inspelen. Met real-time updates ben je altijd op de hoogte, en onze rapportagefunctionaliteiten zorgen ervoor dat je op een efficiënte manier gebruik kan maken van je middelen. Onze preventieve onderhoudsplanning zorgt ervoor dat u nooit meer voor onverwachte onderhoudsproblemen komt te staan, en altijd goed gebruik kan maken van de bedrijfsmiddelen.

Real-time inzicht in asset locatie

Asset management via kaarten biedt real-time locatietracking, waardoor bedrijven altijd weten waar hun middelen zich bevinden, wat verlies voorkomt en de inzet optimaliseert.

Preventief onderhoudsplanning

Door gegevensanalyse kunnen bedrijven onderhoudsbehoeften voorspellen en plannen, wat de betrouwbaarheid van middelen verhoogt en onverwachte stilstand vermindert.

Efficiënt resourcebeheer

Geavanceerde tracking en rapportagefunctionaliteiten stellen bedrijven in staat om middelen efficiënter te gebruiken en te beheren, waardoor de operationele kosten dalen

Geofencing

Geofencing is het creëren van een digitale grens om een bepaald gebied. Zo kun je bijvoorbeeld zorgen dat zodra iemand in of uit dit gebied rijdt, tijdsregistratie starten of stoppen. Door geofencing in te zetten kun je werkprocessen automatiseren, wat een verhoogde productiviteit oplevert. Daarnaast verbetert het de veiligheid door middel van een digitale beveiliging in te stellen voor een bepaald gebied.

Automatisering van werkprocessen

Geofencing automatiseert taken zoals tijdsregistratie en notificaties wanneer medewerkers een specifiek gebied betreden of verlaten, wat operationele efficiëntie verhoogt.

Verbeterde veiligheid en beveiliging

Door geofencing kunnen bedrijven virtuele grenzen instellen voor toegangscontrole, waardoor de veiligheid van zowel medewerkers als bedrijfsmiddelen verbetert.

Efficiënt resourcebeheer

Geofencing biedt real-time locatiegegevens, waardoor bedrijven hun middelen efficiënter kunnen beheren en inzetten.

Heb je vragen over onze software of wil je meer uitleg over onze functionaliteiten? Vraag vrijblijvend een gratis demo aan.

Mijn Softwarepakket is makkelijk in gebruik

Dat maakt ons bijzonder

Korte lijntjes, snelle service

Wij vinden persoonlijke contact belangrijk, en dus kun je ons altijd persoonlijk opbellen.

Geheel ontzorgd

Onze bewezen software zorgt ervoor dat er geen ontwikkelingsproblemen zullen voorkomen.

Efficiënter werken

Samen kijken we hoe technologie jouw analoge problemen kan oplossen

Waarom kiezen voor

mijn softwarepakket?

Wij snappen dat elk bedrijf andere behoeften heeft. Daarom maken wij standaardsoftware op maat, zodat je het vertrouwen krijgt van de bewezen software terwijl je ze in kan stellen op hoe jij te werk gaat.

veelgestelde vragen kopie klein

mijn veelgestelde vragen over kaartintegraties

Hoe consistent zijn de real-time updates?

Onze software levert continue en accurate updates om uw operaties soepel te laten verlopen.

Kan de software worden afgestemd op onze specifieke bedrijfsprocessen?

Ja, onze software biedt uitgebreide aanpassingsmogelijkheden om aan jullie specifieke bedrijfsprocessen en behoeften te voldoen, waardoor je een op maat gemaakte oplossing krijgt die werkt zoals jij dat wilt.  We bieden verschillende pakketten en aanpassingsmogelijkheden die ook kunnen meegroeien met jullie behoeften.

Welke soort ondersteuning is beschikbaar voor onze medewerkers?

Wij bieden uitgebreide gebruikersondersteuning en resources voor training.

Wat zijn de kosten van kaartintegraties?

De kosten variëren afhankelijk van het gekozen pakket en het aantal gebruikers. Wij bieden flexibele prijsmodellen om aan verschillende budgetten en bedrijfsgroottes te voldoen.

Hoe worden onze gegevens beschermd

Veiligheid is onze topprioriteit. Onze software gebruikt de nieuwste beveiligingstechnologieën en -protocollen om jullie gegevens te beschermen en te voldoen aan de industrienormen.