Mijn Softwarepakket.nl

da_absoluteImg

Krachtige tool voor het beheer van je personeel

Werk nu nog makkelijker met een digitale dossier voor je personeel:

mijn personeelsbeheer

De onderdelen binnen de module personeelsbeheer:

Onderdelen & oplossingen

Personeel & HR

Transformeer jouw personeel & HR-beheer met onze innovatieve software oplossing, speciaal ontworpen om de complexiteit van HR-uitdagingen aan te pakken. Van het op maat maken van ontwikkelingsplannen tot het digitaliseren van personeelsdossiers en het automatiseren van contractmanagement, onze software verhoogt de efficiëntie en effectiviteit van jouw HR-afdeling. Dankzij een geïntegreerde aanpak voor feedback en prestatiebeoordelingen, ondersteunt het platform een cultuur van continue ontwikkeling en waardering. Optimaliseer jouw HR-processen en bevorder een positieve werkomgeving met onze personeelssoftware.

Gepersonaliseerde ontwikkelingsplannen

Iedereen is anders, en dus maken wij het mogelijk om gepersonaliseerde ontwikkelingsplannen te maken zodat elke werknemer een plan op maat krijgt.

Digitale personeelsdossiers

Geen stapels papieren, maar snel vinden wat je zoekt in een overzichtelijk, digitaal dossier.

Arbeidsovereenkomsten beheer

Met een digitaal beheer van arbeidsovereenkomsten versimpel en vergemakkelijk je het proces van contractmanagement.

Feedback en prestatiebeoordelingen

Met onze geïntegreerde systemen voor continue feedback en beoordeling zorg je dat je constructieve feedback en beoordelingen kan geven waarop je medewerkers kunnen bouwen.

Automatisering HR-processen

HR-processen kunnen veel tijd kosten. Door deze te automatiseren verhoog je de efficiëntie zonder dat je tijd in moet leveren die je aan je personeel wilt besteden.

Inhuren van extern personeel

Verhoog jouw flexibiliteit en efficiëntie in het inhuurproces met onze inhuur software. Of je nu snel teamleden nodig hebt voor piekperioden of gespecialiseerde vaardigheden voor specifieke projecten, onze software ondersteunt het volledige traject. Dankzij gestroomlijnde contract management processen en kostenbeheersing heb je alles wat je nodig hebt om jouw projecten op tijd en binnen budget af te ronden.

Flexibiliteit in werkkracht

Met onze software wordt het makkelijk om extern personeel en Zzp’ers in te huren voor een flexibele inzetbaarheid.

Gestroomlijnd contractmanagement

Beheer van externe contracten wordt gemakkelijk met onze digitale tools.

Integratie met projectmanagement

Onze software biedt een naadloze koppeling tussen inhuurprocessen en projectmanagement.

Tijdelijke toegang tot projecten

Met onze software is het mogelijk om tijdelijk personeel ook tijdelijk toegang te geven tot projecten, zodat iedereen over de benodigde informatie beschikt tijdens hun werkzaamheden.

Kostenbeheersing en budgettering

Met onze gedetailleerde tracking en analyse van de inhuurkosten heb je altijd inzicht in je budget en de mogelijkheid om deze te optimaliseren.

Verlof en Verzuim

Transformeer jouw verlof- en verzuimbeheer met onze geavanceerde oplossing die zorgt voor een gestroomlijnd en transparant proces. Van het eenvoudig aanvragen en snel goedkeuren van verlof tot het nauwkeurig bijhouden van ziekmeldingen, onze software faciliteert een efficiënte afhandeling van al jouw gerelateerde taken. Dankzij real-time updates en diepgaande analyses biedt ons systeem de inzichten die je nodig hebt om weloverwogen beslissingen te nemen, het welzijn van jouw personeel te bevorderen en de operationele efficiëntie te verhogen.

Geautomatiseerd verlofaanvragen

Tijdrovende verlofaanvragen zijn verleden tijd met onze software. Met ons geautomatiseerd systeem worden aanvragingen en goedkeuringen eenvoudiger en efficiënter.

Real-time ziekmeldingen

Voor een direct overzicht zorgen wij voor snelle en duidelijke registratie van ziekmeldingen.

Efficiënte verlofbeheer

Met inzichtelijke rapportages en automatische bijwerking van verlofsaldo ben je altijd op de hoogte van de huidige status van verlof.

Directe goedkeuringsprocessen

Werknemers hoeven niet langer lang te wachten op goedkeuring met directe notificaties aan managers en goedkeuringsprocessen.

Analyse van verlofpatronen

Gedetailleerde analyses bieden inzicht in verlofpatronen, waarmee je kan inspelen op een toekomstige planning.

Urenregistratie

Verbeter jouw urenregistratie en projectmanagement met onze uitgebreide urenregistratie module, ontworpen om nauwkeurigheid en efficiëntie in elk aspect van jouw timemanagement te verhogen. Van eenvoudige tijd tracking tot integratie met facturatiesystemen en diepgaande analyses, onze software biedt de tools die je nodig hebt om de productiviteit te verhogen en de projectuitvoering te optimaliseren. Met flexibele invoermethoden en aangepaste rapportage opties past onze oplossing zich aan jouw bedrijfsbehoeften aan, waardoor je waardevolle inzichten krijgt die bijdragen aan betere bedrijfsresultaten.

Nauwkeurige tijd tracking

Urenregistratie wordt makkelijke met onze digitale oplossing voor het bijhouden van gewerkte uren.

Integratie met facturatie

Onze software biedt een naadloze integratie van de urenregistratie aan het facturatiesysteem, zodat facturatie makkelijker wordt.

Diepgaande projectanalyses

Met de geavanceerde projectanalyses verhoog je de efficiëntie en werknemers productiviteit.

Flexibele ureninvoer

Met verschillende invoeropties om het registratieproces te vereenvoudigen  is er altijd een passende oplossing voor jouw bedrijf.

Aangepaste rapportages

Met op maat gemaakte rapportagefuncties voor specifieke analyses en overzichten heb je altijd rapportages die bij jouw bedrijf passen.

Capaciteit

Onze capaciteitsmanagementoplossing transformeert de manier waarop jij jouw team en middelen plant en inzet. Met real-time inzichten en geavanceerde planning tools, verzekert onze software dat jij altijd de juiste balans vindt tussen beschikbare middelen en projectbehoeften. Vermijd over- en onderbezetting en reageer flexibel op veranderende projecteisen, terwijl je de efficiëntie en productiviteit van jouw team maximaliseert. Ontdek hoe onze capaciteitsplanning tools jouw projectplanning naar een hoger niveau tillen en bijdragen aan het succes van jouw organisatie.

Real-time capaciteit inzicht

Krijg direct overzicht van de beschikbare en benodigde capaciteit voor projecten met real-time inzicht.

Toekomstige capaciteitsplanning

Maak toekomstige capaciteitsplanningen makkelijk met onze voorspellingen die gebaseerd worden op actuele data.

Efficiëntie in resource allocatie

Onze software optimaliseert de toewijzing van middelen voor maximale efficiëntie.

Inzicht in over- en onderbezetting

Met een duidelijk inzicht in de bezetting weet je precies waar je over- of onderbezet bent, zodat je proactief kan handelen.

Aanpassingsvermogen bij wijzigingen

De flexibiliteit van onze software kenmerkt zich door de aanpasbaarheid van de capaciteitsplanning en management bij plotse veranderingen.

Heb je vragen over onze software of wil je meer uitleg over onze functionaliteiten? Vraag vrijblijvend een gratis demo aan.

Mijn Softwarepakket is makkelijk in gebruik

Dat maakt ons bijzonder

Korte lijntjes, snelle service

Wij vinden persoonlijke contact belangrijk, en dus kun je ons altijd persoonlijk opbellen.

Geheel ontzorgd

Onze bewezen software zorgt ervoor dat er geen ontwikkelingsproblemen zullen voorkomen.

Efficiënter werken

Samen kijken we hoe technologie jouw analoge problemen kan oplossen

Waarom kiezen voor

mijn softwarepakket?

Wij snappen dat elk bedrijf andere behoeften heeft. Daarom maken wij standaardsoftware op maat, zodat je het vertrouwen krijgt van de bewezen software terwijl je ze in kan stellen op hoe jij te werk gaat.

veelgestelde vragen kopie klein

mijn veelgestelde vragen over personeelsbeheer

Hoe zit het met de beveiliging van onze gegevens?

Veiligheid is onze topprioriteit. Onze software gebruikt de nieuwste beveiligingstechnologieën en -protocollen om jullie gegevens te beschermen en te voldoen aan de industrienormen.

Kunnen we de software aanpassen aan onze specifieke HR-behoeften?

Ja, onze software biedt uitgebreide aanpassingsmogelijkheden om aan jullie specifieke bedrijfsprocessen en behoeften te voldoen, waardoor je een op maat gemaakte oplossing krijgt die werkt zoals jij dat wilt.

Wat zijn de kosten van in- en verkoop software?

De kosten variëren afhankelijk van het gekozen pakket en het aantal gebruikers. Wij bieden flexibele prijsmodellen om aan verschillende budgetten en bedrijfsgroottes te voldoen.

Wat zijn de voordelen van digitale personeelsdossiers?

Digitale personeelsdossiers bieden bedrijven efficiëntie en organisatie door alle
personeelsinformatie op één plek te beheren. Ze bieden flexibiliteit voor
medewerkers en HR-personeel door gemakkelijke toegang tot gegevens en
zelfbedieningsmogelijkheden. Ook verbeteren ze de samenwerking en communicatie
tussen afdelingen en locaties. Met geavanceerde analyse- en
rapportagemogelijkheden kunnen bedrijven trends identificeren en datagestuurde
beslissingen nemen voor betere HR-strategieën.