Mijn Softwarepakket.nl

Effectiever werken met onze Planningstools

Haal alles uit je tijd!

woman-using-calendar-app-tablet-computer-appointment-task-management kopie

Mijn functionaliteiten van plannen

3+

Meer functies

Digitaal planborden en agenda’s

Onze digitale planbord- en agendafuncties bieden een eenvoudige oplossing die het gemakkelijk maakt om taken, afspraken en deadlines in real-time bij te houden. Deze tools zijn ontworpen om flexibiliteit en controle te bieden in een snel veranderende omgeving, zodat je altijd up-to-date bent van de status en planning.
De integratie met externe kalenders zoals Google Calendar en Outlook zorgt ervoor dat al jouw gegevens synchroon lopen, ongeacht het apparaat of platform dat je gebruikt. Zo mis je nooit meer een belangrijke afspraak. Door digitale formulieren te koppelen, kun je ook alle benodigde informatie verzamelen en automatisch toewijzen aan taken of evenementen in je planning, wat zorgt voor een hogere efficiëntie.

Automatisering, kaarten en dashboards

Door automatisering toe te passen in agenda’s en planningen, kun je efficiënter te werk gaan. Zo hoef je wekelijkse afspraken niet meer handmatig elke week te herhalen, maar pakt de agenda dit uit zichzelf op. Onze geïntegreerde kaarten helpen je met je planning door efficiënte routes voor te stellen en klanten die zich dicht bij elkaar bevinden te groeperen. Zo kun je tijd besparen aan handmatig routes uitstippelen en efficiënter te werk gaan.
Onze planningsdashboards bieden een overzicht van alle projecten en middelen die je tot je beschikking hebt. Zo kun je plannen maken op basis van hoeveel voorraad je bijvoorbeeld op een bepaald moment in de maand hebt. Zo kun je slim gebruikmaken van de data die je toch al bezit.

“Met de planningstool lopen we nooit meer achter de feiten aan”

Werkbonnen, capaciteit en vlootbeheer

Onze planningstools stellen je in staat om zowel menselijke als materiële bronnen effectief te beheren, wat leidt tot een hogere productiviteit en betere projectresultaten. Door middel van real-time updates kan je de beschikbaarheid van teamleden zien en hun taken aanpassen aan de hand van hun capaciteit en vaardigheden. Zo maakt iedereen optimaal gebruik van hun talenten.
Urenregistratie wordt ook gemakkelijk, waardoor werknemers hun tijd efficiënt kunnen loggen en beheren, wat bijdraagt aan nauwkeurige facturatie en projectaccounting. Tot slot zorgt ons vloot- en materieelbeheer ervoor dat alle bedrijfsmiddelen goed worden onderhouden en ingezet waar ze het meest nodig zijn.

Heb je vragen over onze software of wil je meer uitleg over onze functionaliteiten? Vraag vrijblijvend een gratis demo aan.

standing-and-holding-notepad-plumber-in-blue-unif-2023-11-27-05-34-10-utc kopie

Waarom kiezen voor

mijn softwarepakket?

Wij snappen dat elk bedrijf andere behoeftes heeft. Daarom maken wij standaard software op maat, zodat je het vertrouwen krijgt van de bewezen software terwijl je ze in kan stellen op hoe jij te werk gaat.

veelgestelde vragen kopie klein

Mijn veelgestelde vragen over planning

We hebben moeite met het bijhouden van de capaciteit van ons team; kan de planningsoftware dit vereenvoudigen?
Een planningsoftware is juist dan een perfect idee. In onze software zitten dashboards en capaciteitsplanningstools waarmee je de beschikbaarheid en inzetbaarheid van je medewerkers kunt beheren. Ook kun je hier de takenlast inzien en beheren, zodat je de werklast efficiënt kunt indelen.
Kunnen we onze planning automatiseren om tijd te besparen op administratieve taken?
Onze planningsoftware automatiseert je planningstaken. Van het toewijzen van werk tot het versturen van reminders, je kan het instellen met onze software. Hierdoor verminder je de administratieve last en kun je efficiënter werken.
Wat voor soort integraties biedt uw planningsoftware met andere bedrijfstools?
Onze software kan geïntegreerd worden met een reeks bedrijfstools, waaronder boekhoudsoftware, CRM-systemen en e-maildiensten, wat zorgt voor een soepele informatiestroom en efficiëntie tussen verschillende afdelingen.
Zal het implementeren van planningsoftware veel training vereisen voor mijn team?
Onze software is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten, en we bieden uitgebreide persoonlijke ondersteuning en training om ervoor te zorgen dat jouw team snel aan de slag kan.
Kan planningsoftware ons helpen beter te schalen naarmate ons bedrijf groeit?
Absoluut, onze schaalbare oplossing groeit met je bedrijf mee en biedt de mogelijkheid om meer gebruikers, projecten en middelen toe te voegen zonder prestatieverlies.