Mijn Softwarepakket.nl

Over Mijn Softwarepakket

Bij Mijn Softwarepakket maken we standaard software op maat voor bedrijven die willen innoveren, digitaliseren en optimaliseren. Met onze ruime ervaring in softwareontwikkeling werken wij samen met toonaangevende partners om de beste software voor jouw bedrijf te maken.

Over ons lichtblauw
orange_digonal

Hoe wij technologie menselijker maken

Software klinkt al snel vrij ingewikkeld en als een ver van je bed show. Bij Mijn Softwarepakket vinden we dat dat anders kan. Met een aantal pilaren is ons doel om ervoor te zorgen dat iedereen mee kan gaan met de tijd en dat digitalisering voor elk bedrijf niet alleen mogelijk is, maar ook efficiënt!

Persoonlijk

Met onze persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat de communicatielijnen kort blijven en de impact groot is. Bij Mijn Softwarepakket staan we niet alleen klaar voor jouw directe contactpersoon, maar voor alle medewerkers in jouw bedrijf. Door met elkaar in gesprek te gaan zoeken we samen de knelpunten en helpen wij graag met het aanleveren van de oplossing. Maar hier stopt het contact niet. We begeleiden jouw bedrijf persoonlijk bij het implementeren van nieuwe software en het gebruik van de dashboards, zodat elke medewerker met vertrouwen aan de slag kan. Op die manier halen jullie het maximale uit technologie!

Flexibel

Wij horen het maar al te vaak; je hebt een nieuwe, dure software aangeschaft en het doet nét niet wat je wilt. Dat probleem zal je niet hebben met de software van Mijn SoftwarePakket! We leveren maatwerksoftware die perfect aansluit bij jouw bedrijfsprocessen. Bovendien is onze software na de implementatie aanpasbaar, zodat het altijd met je bedrijf kan meegroeien. Op die manier zorgen we ervoor dat de technologie zich aanpast aan jouw bedrijfsbehoeften, in plaats van andersom.

Toegankelijk

Digitalisering kan een grote stap zijn voor je bedrijf, zeker als je nooit anders dan analoog gewerkt hebt. Dit terwijl het niet ingewikkeld hoeft te zijn. Bij Mijn Softwarepakket streven we ernaar om software voor iedereen toegankelijk te maken, met gebruiksvriendelijke dashboards en visuele hulpmiddelen. Op die manier is digitalisering voor iedereen binnen handbereik.

“Sinds we de software gebruiken binnen ons bedrijf hebben we veel meer rust”

standing-and-holding-notepad-plumber-in-blue-unif-2023-11-27-05-34-10-utc kopie

Waarom kiezen voor

mijn softwarepakket?

Wij snappen dat elk bedrijf andere behoeftes heeft. Daarom maken wij standaard software op maat, zodat je het vertrouwen krijgt van de bewezen software terwijl je ze in kan stellen op hoe jij te werk gaat.

veelgestelde vragen kopie klein

mijn veelgestelde vragen

Hoe integreren jullie software met andere tools die we al gebruiken?

Onze software is ontworpen met flexibele integratiemogelijkheden, waardoor het eenvoudig is om te koppelen met een breed scala aan tools en platforms die jouw bedrijf al gebruikt. Dit zorgt voor een naadloze workflow en verhoogt de efficiëntie van je projectbeheer.

Kan de software schalen naarmate ons bedrijf groeit?

Ja, onze software is schaalbaar en kan aangepast worden aan de groei van het bedrijf. We bieden verschillende pakketten en aanpassingsmogelijkheden die meegroeien met jullie behoeften.

Hoe zit het met de beveiliging van onze gegevens?

Veiligheid is onze topprioriteit. Onze software gebruikt de nieuwste beveiligingstechnologieën en -protocollen om jullie gegevens te beschermen en te voldoen aan de industrienormen.

Is er de mogelijkheid voor aanpassingen specifiek voor onze bedrijfsprocessen?

Ja, onze software biedt uitgebreide aanpassingsmogelijkheden om aan jullie specifieke bedrijfsprocessen en behoeften te voldoen, waardoor je een op maat gemaakte oplossing krijgt die werkt zoals jij dat wilt.

Kunnen we de software eerst uitproberen voordat we een beslissing nemen?

Ja, wij bieden een gratis proefperiode aan, zodat je de software kunt testen en zien hoe het binnen jouw bedrijf werkt voordat je een financiële verplichting aangaat.